rezi.hu

Rizlingország várja Önt!

Beruházások Reziben

Megkezdődött a rezi Hunyadi utcai felső támfal felújítása

Mint ismeretes, 2013-ban vis maior pályázatot nyújtottunk be a Hunyadi utcai felső támfal megépítéséhez, mert a fal megrepedezett és veszélyessé vált.

A kivitelezési munkát a tilaji Gellén & Gellén Kft végzi. A munkálatok befejezési határideje 2015. június 30.

Kérjük a Hunyadi utca lakóinak türelmét és megértését a munkavégzés során. Kérjük továbbá, hogy az építkezés ideje alatt (7 és 17 óra között) a gépkocsival történő közlekedésüket más módon – akár közterületen történő parkolással – megoldani szíveskedjenek.

 

 

Elkezdődött a Tornaterem és többfunkciós közösségi tér építés is.

Önkormányzatunk pályázatot nyújtott be a Belügyminisztériumhoz óvodai, iskolai és utánpótlás sport infrastruktúra fejlesztésére, felújítására. Pályázatunkat elfogadták és 20 millió forint támogatást kaptunk e pályázati cél megvalósítására. Önkormányzatunknak  régóta szándékában állt, hogy az óvoda, az iskola, valamint a lakosság minden rétegét és igényét kielégítő sportolásra alkalmas helyszínt teremtsünk.

A közbeszerzési eljárás sikeresen lezajlott, melynek eredménye képen  vállalkozási szerződést kötöttünk az építési munkák elvégzésére a Horváth Invest Kft-vel (8761 Pacsa, Tavasz u. 2.)

Az építési munkák megkezdődtek.

Önkormányzatunk az adósságkonszolidációban részt nem vett települési önkormányzatok fejlesztési támogatása keretében igénylést nyújtott be a Tornaterem mellé egy  többfunkciós közösségi tér kialakítására is, melynek célja kulturális rendezvények megtartása valamint az óvoda intézmény tornaszobájának kialakítása. E pályázaton szintén 20 millió forintot kapott Önkormányzatunk. A többfunkciós közösségi tér építési engedélyezési eljárása jelenleg van folyamatban. A közbeszerzési eljárást követően a tornaterem építését követően megkezdődik a közösségi tér építése is.

Kérjük a szülőket és a pedagógusokat, hogy a tornaterem és a többfunkciós közösségi tér építésének helyszínére a gyermekeket a balesetek elkerülése érdekében ne engedjék!